Thema’s

Alle thema’s

Kennis Events

Ben jij werkgever en wil jij je laten inspireren hoe jij anders kan kijken naar jouw werving? Kom dan naar een van onze ‘Kennis Events’.

Ondersteuning Geestelijke Gezondheidszorg (GGZ)

Werk draagt in de meeste gevallen bij aan het herstel en is dus goed voor mensen met een psychische aandoening. Hier vind je meer informatie om deze mensen (verder) te helpen.

Ik ben nieuw in Nederland

Statushouder en op zoek naar werk? Of wil je als werkgever statushouders een kans geven? Wij kunnen helpen.

Match Events

Als werkgever of intermediair op zoek naar nieuwe medewerkers? Meer weten over opleidingsmogelijkheden of in voor een nieuwe baan? Neem dan deel aan een van onze events.

Leren in de praktijk

Op zoek naar om- of bijscholing? En wil je graag werk en leren combineren? Hier zijn verschillende mogelijkheden voor.

Ik ben jonger dan 27 jaar

Best een aantal jongeren zitten thuis, zonder werk of opleiding (te volgen). Er zijn verschillende redenen dat zij thuis zitten, bijvoorbeeld na een verkeerde loopbaan- of studiekeuze.

Banenafspraak

Vanuit de (Rijks)overheid zijn er verschillende verzekeringen en subsidiemogelijkheden om een werkgever te ondersteunen om (toch) een medewerker met een afstand tot de arbeidsmarkt in dienst te nemen of houden.

Oudere werknemers

Voor 50+’ers is het soms moeilijk om (weer) aan het werk te komen. Afhankelijk van de situatie van de (potentiële) werknemer, kan je als werkgever aanspraak maken op een aantal financiële regelingen.

Regio in beeld

Hoe ziet onze arbeidsmarkt eruit? Wilt u weten wat er op de arbeidsmarkt speelt in uw regio? Waar liggen de kansen? Wat is het aantal vacatures? Onze netwerkpartner UWV brengt per de arbeidsmarkt in beeld met verschillende interactieve dashboards.

Advies en begeleiding aan werkgevers

Vragen over loonbetalingen of verzekeringen? We hebben hier een en ander voor jou op een rij gezet.

Ik wil loopbaanadvies of (om)scholing

Wil jij jouw personeel helpen bij hun (om)scholing en hen een kans bieden om zich verder te ontwikkelen?

Ondersteuning werknemers

Sommige medewerkers of collega’s met een arbeidsbeperking hebben wat extra aandacht of hulp nodig op de werkvloer. Hiervoor zijn verschillende mogelijkheden.

Sociaal en inclusief ondernemen

Vind jij dat ondernemen om meer draait dan alleen geld verdienen? Wil jij met jouw bedrijf bijdragen aan het oplossen van maatschappelijke problemen? Ontdek hier hoe wij jou hierbij kunnen helpen.