Over het Werkcentrum

Wie zijn wij?

Wij zijn het Werkcentrum VeluweStedendriehoek. Wij zijn een netwerk, waarbij iedereen uit de arbeidsmarktregio VeluweStedendriehoek terecht kan voor ondersteuning, advies en inspiratie over werk, (om)scholing en/of loopbaanadvies. Of je nou student bent, een baan hebt, een baan zoekt, een uitkering hebt of ondernemer bent, wij kunnen jouw helpen met jouw vragen over ‘werk’.

Werkcentrum VeluweStedendriehoek is een regionaal samenwerkingsverband. De partners binnen dit netwerk streven samen een transparante, inclusieve en veerkrachtige arbeidsmarktregio na. Een arbeidsmarkt waarin het normaal is dat mensen met fysieke en/of geestelijke arbeidsbeperkingen meedoen op de arbeidsmarkt.

Het Expertisecentrum Social Return, het Leerwerkloket Stedenvierkant, het Regionaal Mobiliteitsteam en het WerkgeversServicepunt maken deel uit van onze dienstverlening.

Netwerk

De partners binnen dit netwerk zijn: de gemeenten Apeldoorn, Brummen, Deventer, Epe, Ermelo, Harderwijk, Heerde, Lochem, Putten, Voorst, Zeewolde en Zutphen, het UWV Regio Stedendriehoek en Noordwest-Veluwe, het ROC Aventus, het ROC Landstede, de SBB (Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven) de werkgeversorganisaties vertegenwoordigd door VNO-NCW regio Stedendriehoek en Noordwest-Veluwe de werknemersorganisaties, vertegenwoordigd door de vakbonden FNV en CNV en de leerwerkbedrijven Inclusief Groep, Gelrewerkt, KonnecteD en Lucrato.

Kom in contact

Voor alle vragen over werk

Je kunt bij ons aankloppen voor als je op zoek bent naar een (andere) baan. En ook als je een tijdje niet meer gewerkt hebt en op weg geholpen wil worden. Of als je een andere opleiding wil gaan doen niet weet wat bij je past.