Ik wil loopbaanadvies of (om)scholing

Overzicht thema's

Loopbaanadvies en (om)scholing

Op zoek naar (om)scholing, een opleiding of loopbaanadvies voor jezelf of voor jouw medewerkers. Hier zijn verschillende mogelijkheden voor.

Wil je loopbaanbegeleiding of ander werk?

Op zoek naar werk en wil je hierin begeleiding? Ben je werkloos of dreig je werkloos te worden? Zo ja, onze Regionaal Mobiliteitsteam (RMT) kan jou helpen. Wij zijn het Regionaal Mobiliteitsteam (RMT) VeluweStedendriehoek. Wij staan voor je klaar om je advies te geven en je te helpen bij jouw zoektocht naar een eventuele nieuwe baan, voor scholing, loopbaanadvies, sollicitatietraining of praktijkleren. Ook kunnen we samen met jou kijken naar jouw talenten en kansen op de arbeidsmarkt. Neem contact met ons op via werkcentrum@veluwestedendriehoek.nl

Loopbaan- of scholingsadvies

Denk je na over een andere baan en heb je behoefte scholings of loopbaanadvies? Alle inwoners van onze regio Veluwe Stedendriehoek kunnen terecht bij onze collega’s van het Leerwerkloket Stedenvierkant voor gratis en onafhankelijk advies over leren en werken. Op hun website kun je direct een afspraak inplannen.

Om- of bijscholing in het mbo?

Onze collega’s van het SBB (Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven) staan in het hart van het middelbaar beroepsonderwijs en het bedrijfsleven. Zij helpen studenten bij het vinden van de beste praktijkopleiding met uitzicht op een baan. Daardoor kunnen werkgevers beschikken over de vakmensen. die ze nodig hebben.

Wij helpen je verder

Vragen? Neem dan contact met op via ons contactformulier

Veelgestelde vragen

  • Waarom een loopbaanadvies?

    Als je wilt weten welk werk bij je past, als je overwerkt dreigt te raken (burn-out) of geen baan meer hebt, kan loopbaanadvies je helpen oplossingen te vinden. Loopbaanadvies krijg je van een ervaren en deskundige adviseur, die jou weer op weg helpt.

Kom in contact

Voor alle vragen over werk

Je kunt bij ons aankloppen voor als je op zoek bent naar een (andere) baan. En ook als je een tijdje niet meer gewerkt hebt en op weg geholpen wil worden. Of als je een andere opleiding wil gaan doen niet weet wat bij je past.