PSO certificering

Wilt u advies en begeleiding bij het behalen van een PSO certificaat dan kunt uw onderstaande formulier gebruiken om in contact te komen met een van onze adviseurs.

PSO-voucher ter waarde van € 2.500,-

Ben jij een sociaal ondernemer? En laat je betrokkenheid zien bij een doelgroep die een steuntje in de rug nodig heeft om aan het werk te komen? Doe dan mee en vraag een PSO-voucher aan ter waarde van € 2.500,- (incl BTW).

Meetbaar socialer

PSO is een afkorting voor de Prestatieladder Socialer Ondernemen. De PSO en is een landelijk instrument dat onafhankelijk aantoont dat een ondernemer sociaal onderneemt. Het laat zien in welke mate arbeidsorganisaties bijdragen aan werkgelegenheid voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en geeft erkenning aan werkgevers voor de inzet van diverse doelgroepen binnen hun bedrijfsprocessen.Een PSO-certificering levert een korting op voor opdrachtnemers die een Social Return verplichting hebben.

Voorwaarden

  • Deelnemende organisaties dienen gevestigd te zijn in het werkgebied van de arbeidsmarktregio van het Werkcentrum VeluweStedendriehoek;
  • Deelnemende organisaties zijn bereid om een actieve rol in te nemen om sociaal ondernemerschap verder te promoten. We kijken samen op welke manier dat het beste bij jouw onderneming past;
  • Deze vouchers zijn uitsluitend bedoeld voor ondernemingen die nog niet PSO-gecertificeerd zijn,  reeds PSO-gecertificeerde ondernemers kunnen geen voucher aanvragen.

Voucher aanvragen?

Aanmelden kan via onderstaand formulier. Zodra wij jouw inschrijfformulier hebben ontvangen, nemen we contact met je op.

Aanvraagformulier PSO advies of PSO voucher

Ben jij een sociaal ondernemer? En laat je betrokkenheid zien bij een doelgroep die een steuntje in de rug nodig heeft om aan het werk te komen? Doe dan mee en ga in gesprek met een van onze adviseurs of vraag een PSO-voucher aan ter waarde van € 2.500,- (incl BTW).

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.