Chirlei kan doorgroeien binnen dit bedrijf met haar talent

Chirlei kan doorgroeien binnen dit bedrijf met haar talent

Chirlei kan doorgroeien binnen dit bedrijf met haar talent

“Talent kent geen beperking”

Lucrato Apeldoorn, een bedrijf dat gespecialiseerd is in het begeleiden van mensen naar werk, heeft een voorstel gedaan om talenten voor te stellen aan Thermen-Bussloo, een bekend wellnessresort. Het idee hierachter is dat kennismaken de eerste stap is naar het ontdekken van verborgen talenten. Bob de Bruijn, de HR-manager van Thermen-Bussloo, benadrukt het belang van het herkennen van “vlammetjes in de ogen” van potentiële werknemers.

Van Brazilië naar de keuken van Thermen-Bussloo

Een van de talenten die recentelijk door Lucrato is voorgesteld aan Thermen-Bussloo is Chirlei, een zelfstandig werkend kok van oorspronkelijk Braziliaanse afkomst. Voor Chirlei betekent het hebben van een vaste baan bij Thermen-Bussloo veel. Ze zegt: “Eindelijk heb ik mijn vrijheid terug.” Het feit dat ze nu werk heeft, geeft haar een gevoel van voldoening en onafhankelijkheid.

Chef-kok Egbert Beens is zeer onder de indruk van Chirlei. Hij prijst haar initiatiefrijke houding en haar vermogen om vaak het voortouw te nemen in de keuken. Haar passie voor koken en haar vastberadenheid om te slagen, hebben indruk gemaakt op het hele team van Thermen-Bussloo.

Chirlei kan doorgroeien binnen dit bedrijf met haar talent
“Het hebben van een vaste baan bij Thermen-Bussloo betekent veel voor mij. Eindelijk heb ik mijn vrijheid terug.”
Chirlei, werkzaam bij Thermen-Bussloo

Een maatschappelijke bijdrage

Thermen-Bussloo omarmt het voorstel van Lucrato niet alleen vanuit zakelijk oogpunt, maar ziet het ook als een belangrijke maatschappelijke bijdrage. Door mensen met verschillende achtergronden en talenten in dienst te nemen, draagt het bedrijf bij aan een inclusieve arbeidsmarkt en biedt het kansen aan mensen die mogelijk anders moeilijk werk kunnen vinden.

Een inspirerend voorbeeld

Het succesverhaal van Chirlei illustreert hoe een bedrijf als Thermen-Bussloo talent kan ontdekken en de potentie van individuen kan benutten. Door samen te werken met Lucrato en andere organisaties die zich inzetten voor werkgelegenheid, kan Thermen-Bussloo een positieve impact hebben op het leven van mensen zoals Chirlei en tegelijkertijd een inspirerend voorbeeld worden voor andere bedrijven.

Samenwerking voor diversiteit en inclusiviteit

De samenwerking tussen Lucrato en Thermen-Bussloo opent de deur naar een nieuwe manier van werven en selecteren, waarbij talenten van alle achtergronden de kans krijgen om te schitteren. Het is een win-win situatie, waarbij zowel de individuen als de werkgevers profiteren van de diversiteit en inclusiviteit op de werkvloer. Door deze samenwerking kunnen meer mensen zoals Chirlei hun potentieel verwezenlijken en een positieve bijdrage leveren aan de maatschappij.

Kom in contact

Voor alle vragen over werk

Je kunt bij ons aankloppen voor als je op zoek bent naar een (andere) baan. En ook als je een tijdje niet meer gewerkt hebt en op weg geholpen wil worden. Of als je een andere opleiding wil gaan doen niet weet wat bij je past.