Wie worden de meest sociaal ondernemende werkgevers van 2024 uit de regio Veluwe Stedendriehoek?

Wie worden de meest sociaal ondernemende werkgevers van 2024 uit de regio Veluwe Stedendriehoek?

Dat weten we op donderdag 21 november! Dan organiseert het Werkcentrum VeluweStedendriehoek voor de vierde keer het ‘Sociaal Ondernemen Werkt’-event. Dit jaar vindt het event, na eerdere edities in Zutphen, Harderwijk en Deventer, plaats bij De Apenheul in Apeldoorn. Deze avond staat in het teken van sociaal ondernemerschap. We zetten genomineerde sociaal ondernemers in de spotlights en reiken awards uit aan werkgevers die het verschil maken door het meest sociaal ondernemend te zijn in onze arbeidsmarktregio Veluwe Stedendriehoek!

Categorieën

Er zijn twee categorieën waarin awards te winnen zijn: De meest sociale starter en De meest sociale werkgever. Nieuw dit jaar is de publieksprijs. Stemmen op jouw favoriete sociaal ondernemer uit de arbeidsmarktregio Veluwe Stedendriehoek kan vanaf september.

Nomineren

Vanaf maandag 1 juli is het mogelijk om werkgevers te nomineren voor een van de categorieën. Iedereen kan nomineren, dus laat zeker je stem horen! Op www.sow-event.nl staan de richtlijnen waaraan genomineerden moeten voldoen. Meer informatie over dit event zoals de invulling van het programma volgt de komende maanden. Houd daarom deze website goed in de gaten!

Aanwezig zijn?

Je kunt je al aanmelden om als gast bij het event aanwezig te zijn. Dit kan via www.sow-event.nl/meld-je-aan Misschien aarzel je nog? Kijk dan zeker even naar ons aankondigingsfilmpje.

Winnaars 2023

In 2023 gingen de awards naar De Eijk Groep voor de meest sociale werkgever, VELUWE65PLUS voor de meest inspirerende sociale werkgever en Mado’s Amigos voor de meest sociale starter. We zijn heel benieuwd welke sociale werkgevers dit jaar in de prijzen vallen!