Inspiratiedag Werkcentrum VeluweStedendriehoek

Inspiratiedag Werkcentrum VeluweStedendriehoek

Werkcentrum VeluweStedendriehoek organiseert op donderdag 23 mei een Inspiratiedag in Omnisport, Apeldoorn.

Deze Inspiratiedag staat in het teken van ‘Maak werk van Talent’. Werkzoekenden worden uitgedaagd om hun talenten te laten zien en om te kijken hoe ze deze het beste kunnen inzetten. Zij krijgen advies om de kans op een baan te vergroten, volgen inspirerende workshops én bezoeken het Talentenfestival waar ze tal van tips krijgen die hen verder helpen bij het vinden van een baan! Werkgevers worden op hun beurt uitgedaagd om anders te k­ijken naar de werving en inzet van personeel, voor nu en in de toekomst. Ook kr­ijgen zij volop de kans om op verrassende w­ijze te netwerken met werkzoekenden en andere werkgevers. Dit alles onder leiding van programmamaker, presentator en spreker Harm Edens.

De workshops

Scoor met talent

Björn Kuipers is oud-voetbalscheidsrechter bij­ de Eredivisie, het Nederlands Elftal en was werkzaam binnen de hoogste klasse van de voetbalwereld. Tijdens de Inspiratiedag deelt hij de lessen van het voetbalveld en z­ijn ondernemingen.

Ongekende Talenten

In deze workshop vertelt Gert Hagen, wiens leven plotsklaps veranderde, een inspirerend verhaal over z­ijn zoektocht naar z­ijn talent. Want hoe vind je nou een baan die écht bij­ je past?

Laat je talent zien

In deze b­ijzondere workshop van Annelies Hoek, coach én met dertig jaar internationale mannequin ervaring, leren de deelnemers je hoe je met meer kracht en zelfvertrouwen je talenten het beste kunt laten zien. Zo gaan zij aan de slag met hun eigen houding en beweging en ervaren ze hoe belangr­ijk het is om je hier bewust van te zij­n.

Het programma

• 12.45 uur Inloop

• 13.30 uur Opening

• 14.30 uur Workshops en het Talentenfestival

• 16.30 uur Afsluiting

• 17.00 uur Borrel

• 17.30 uur Ontmoetingsdiner (optioneel)

• 20.00 uur Einde

Naast deze workshops zij­n er veel andere activiteiten om er een fantastische dag van

te maken! Heb je vragen over de Inspiratiedag? Mail naar werkcentrum@apeldoorn.nl