De Eijk Groep, Veluwe65plus Uitzendbureau en Mado’s Amigos meest sociaal ondernemende werkgevers 2023

De Eijk Groep, VELUWE65PLUS en Mado’s Amigos mogen zich in verschillende categorieën de meest sociaal ondernemende werkgevers 2023 van de arbeidsmarktregio Stedendriehoek & Noordwest Veluwe noemen. Dit werd vanavond (donderdag 9 november) bekend gemaakt tijdens ons Sociaal Ondernemen Werkt-event. Het evenement vond plaats in congrescentrum Bouw & Infra in Harderwijk.

Ons event heeft als doel om sociaal ondernemende werkgevers in de spotlights te zetten. Deze werkgevers onderscheiden zich door kansen te bieden aan mensen voor wie werk niet altijd vanzelfsprekend is. De awards benadrukken het belang dat iedereen een kans verdient om mee te doen aan onze arbeidsmarkt.

Er waren awards te winnen in drie categorieën: De meest sociale starter, De meest inspirerende sociale werkgever en De meest sociale werkgever.

De meest sociale werkgever 2023: De Eijk Groep
De Eijk Groep uit Apeldoorn is verkozen tot De meest sociale werkgever 2023. De medewerkers zijn hun kapitaal. Het gaat niet over welk papiertje ze hebben of hoe mooi hun cv is. Bij De Eijk Groep is iedereen welkom.

De meest inspirerende sociale werkgever 2023: VELUWE65PLUS
VELUWE65PLUS, uitzendbureau voor gepensioneerden uit Apeldoorn mag zich De meest inspirerende sociale werkgever 2023 noemen. Senioren zijn een groeiende groep in Nederland. VELUWE65PLUS draagt een duidelijk steentje bij aan de vitaliteit en sociale cohesie van deze groep. Dit gebeurt allemaal zonder subsidies. Bovendien wordt werk gecombineerd met andere activiteiten.

De meest sociale starter 2023: Mado’s Amigos
De meest sociale starter 2023 is logistiek dienstverlener Mado’s Amigos. De naam zegt waar Mado’s voor staat; geen collega’s, maar vrienden. Mado’s staat klaar voor zijn medewerkers, die allemaal nieuw zijn in Nederland, en helpt hen bij van alles. Er wordt niet gewerkt met zzp’ers, maar de medewerkers hebben een baan met zekerheid.

Meer informatie over de categorieën en het event is te vinden op www.sow-event.nl.