Jobcoachvouchers

Neem je iemand met een afstand tot de arbeidsmarkt in dienst, dan kan het zijn dat die persoon (extra) begeleiding of coaching nodig heeft. Het betreft medewerkers met relatief korte afstand hebben tot de arbeidsmarkt en géén indicatie hebben voor het doelgroepregister. De medewerkers maken geen aanspraak kunnen maken op reguliere jobcoaching.

Wellicht heb je niet de mogelijkheid of de expertise in huis om deze medewerkers zelf te begeleiden. Om hierbij te ondersteunen kan je bij ons jobcoachvouchers aanvragen ter waarde van €1000,- (excl. btw). Jobcoaching is mogelijk voor een periode van maximaal drie jaar. De jobcoach ondersteunt de betreffende werknemer bij jou op de werkvloer. Daarbij staat coaching op werkgebied voorop. Ook als er zaken spelen op de leefgebieden gezondheid, wonen en financiën, ondersteunen zij waar mogelijk.

Maatwerk

Jobcoaching is altijd maatwerk. Daarom komt de jobcoach regelmatig langs voor observatie, begeleiding en overleg met de werknemer of met u als werkgever.

Er zijn verschillende mogelijkheden bij het inzetten van een jobcoach:

  • De werknemer heeft zelf een jobcoach, die hij wil inzetten;
  • Jij kent een jobcoach die je wilt inzetten of je hebt zelf een gecertificeerde jobcoach in dienst;
  • Of wij adviseren je over het inschakelen van een passende jobcoach.

Voucher aanvragen

Wil je een voucher aanvragen? Vul dan dit formulier in. Alleen volledig ingevulde aanvragen worden in behandeling worden genomen.

Contact

Heb je een vraag? Neem dan contact met op met onze collega.

Jessica van Asselt

Projectondersteuner Werkcentrum VeluweStedendriehoek

Machalina van Dijk

Projectcoördinator RMT