Informatie bijeenkomst: Ontwikkelpad Kinderopvang

12 juni 2024
09:15 - 14:00
Kok Experience, Harderwijk

De kinderopvangsector kampt met grote personeelstekorten. Voor veel werkzoekenden is de stap naar de benodigde kwalificaties te groot. Met het Ontwikkelpad Kinderopvang kunnen mensen direct aan de slag in de branche. (Nog) zonder diploma maar met salaris en zicht op een mbo-certificaat. Hoe dat werkt? Op 12 juni vertellen we je er graag meer over. Na een inspirerende start met Loes Waanders en een informerende presentatie, ronden we af met een korte informatiemarkt waar jij onderdeel van uitmaakt. Dit programmadeel gaat om netwerken en ontmoeten. Elkaar en bezoekers van buiten, want voor dit deel van het programma nodigen we geïnteresseerden vanuit de regio uit via de (social) media. Neem hiervoor dus wat informatiemateriaal over jouw organisatie mee.

Programma in het kort
9.15 uur Inloop
9.30 uur: Start programma
Inspiratie: Loes Waanders, orthopedagoog daagt ons uit om anders te kijken naar ontwikkelingsmogelijkheden binnen de branche
10.30 uur Presentatie: Uitleg Ontwikkelpad en scholingstegels; wat is er nodig om jouw organisatie future-proof te maken?
11.30 uur Deelnemers maken zich klaar voor informatiemarkt (banners neerzetten)
Informele lunch voor deelnemers
Vanaf 12.30 tot 14.00 uur Netwerk- en informatiemarkt voor deelnemers en bezoekers

Aanmelden kan via deze link: Bijeenkomsten Leven Lang Ontwikkelen | Landstede (groeiopleidingen.nl)