Inspiratie-ontbijt Stedendriehoek

14 juni 2024
08:00 - 11:00
Hogeschool Saxion Deventer

Drie keer per jaar organiseert WGV zorg en welzijn een Inspiratie-ontbijt samen met ROC Aventus, Hogeschool Saxion, Leerwerkloket Stedenvierkant en het UWV, voor de arbeidsmarktregio Stedendriehoek. De komende editie zal plaatsvinden op vrijdagochtend 14 juni 2024 van 8:00 tot ca. 11:00 uur bij Hogeschool Saxion in Deventer.

Het thema van deze ochtend is: Laten we samen in de spiegel kijken | Jouw rol binnen de lerende organisatie

We starten deze vrijdagochtend om 8:00 uur gezamenlijk met een eenvoudig, maar lekker ontbijtje én de mogelijkheid tot netwerken.
Het inhoudelijke programma begint om 8:30 uur en eindigt rond 10:30 uur. Daarna is er natuurlijk nog de gelegenheid om gezellig na te praten onder het genot van een bakje koffie of thee.

Deelname aan deze bijeenkomst is geheel kosteloos. Aanmelden kan via deze webpagina: Inspiratie-ontbijt: Laten we samen in de spiegel kijken | Jouw rol binnen de lerende organisatie – WGV zorg en welzijn. Hier is ook meer inhoudelijke informatie te vinden over deze ochtend.
Na aanmelding volgt per ommegaande een bevestiging. In de dagen voor vrijdag 14 juni ontvang je nog een mail met aanvullende programma-informatie en enige praktische zaken.

Nadrukkelijk nodigen we voor dit Inspiratie-ontbijt vooral functionarissen uit die betrokken zijn bij het organiseren van het leren & ontwikkelen binnen de eigen organisatie. Mocht je dat zelf niet zijn, dan is het vanzelfsprekend prima om deze mail door te sturen aan die collega(‘s) die wel regelmatig met dit thema van doen heeft/hebben.