Werk/leerbedrijven

Om werkgevers uit onze arbeidsmarktregio optimaal te kunnen ondersteunen, werken wij samen met de werk/leerbedrijven Inclusief Groep, GelreWerkt!, KonnecteD en Lucrato, 't Baken en Werkfit Brummen. Zij zijn partner in het werkcentrum VeluweStedendriehoek. Werkgevers kunnen onder meer bij hen terecht met hun vragen over en ondersteuning bij inclusief werkgeverschap.

Inclusief Groep

Inclusief Groep is hét werk- en leerbedrijf op de Noord-Veluwe. De Inclusief Groep draagt bij aan een inclusieve arbeidsmarkt en staat garant voor goede kwaliteit, een eerlijke prijs en duurzaamheid. Onze diensten worden uitgevoerd door gespecialiseerde en professionele teams van vakbekwame mensen die flexibel inzetbaar zijn.

Meer informatie op www.inclusiefgroep.nl.

GelreWerkt!

GelreWerkt!, het werkleerbedrijf van de gemeente Zutphen, biedt werkzoekenden perspectief op ontwikkeling passend bij het eigen vermogen en de kansen op de arbeidsmarkt. GelreWerkt! is dé partner voor werkgevers, werkenden en werkzoekenden, waar het gaat om te zorgen voor de ideale duurzame match tussen werkgever en de nieuwe medewerker met een kwetsbare positie op de arbeidsmarkt.

Meer informatie op www.gelrewerkt.nl.

KonnecteD

KonnecteD is het werk- en leerbedrijf dat inwoners uit de gemeenten Deventer en Olst-Wijhe met een afstand tot werk ontwikkelt. Daardoor vergroot KonnecteD de arbeidsparticipatie en de doorstroom naar werkgevers. KonnecteD biedt werk en investeert in de ontwikkeling van mensen. Vakinhoudelijk en op gebied van werknemersvaardigheden.

Meer informatie op www.konnected.nl

Lucrato

Lucrato helpt mensen vanuit de Participatiewet voor de gemeenten Apeldoorn, Epe en Heerde duurzaam aan werk. Werken levert op meerdere manieren winst op. Sociale, maatschappelijke en economische winst. Voor werkzoekenden én voor werkgevers.

Meer informatie op www.lucrato.nl.

’t Baken

Inwoners van de gemeente Lochem kunnen met hun vragen over zorg, jeugd, werk en inkomen bij ’t Baken terecht. Op de website van ’t Baken vinden de inwoners alle benodigde informatie over zorg, opvoeden, wonen, werk, inkomen en meedoen. Ook zijn hier (contact)gegevens te vinden van organisaties die verder kunnen helpen.

Meer informatie op www.bakenlochem.nl.

WerkFit Brummen

Binnen de gemeente Brummen ondersteunt WerkFit Brummen met re-integratie en begeleiding op weg naar (gedeeltelijk) betaald werk. Daarnaast heeft WerkFit Brummen beschutte werkplekken voor mensen met een structurele arbeidsbeperking.

Kijk voor meer informatie bij WerkFit Brummen.

Vragen?

Vragen? Neem dan contact met ons op via werkcentrum@apeldoorn.nl of met een van de collega’s van het WerkgeversServicepunt.