Sociaal Ondernemen Werkt-event

Sociaal Ondernemen Werkt-event

Elk jaar organiseert ons Expertisecentrum Social Return het Sociaal Ondernemen Werkt-event (SOW-event). Op donderdag 21 november 2024 vindt alweer de vierde editie plaats en wel bij De Apenheul in Apeldoorn.

Tijdens dit event staat sociaal ondernemerschap centraal. We zetten genomineerde ondernemers in de spotlights en reiken awards uit aan werkgevers die het verschil maken door het meest sociaal ondernemend te zijn in onze arbeidsmarktregio Veluwe Stedendriehoek! Achter de schermen wordt al hard gewerkt aan het programma en dit belooft natuurlijk weer veelzijdig en inspirerend te worden. Houd daarom onze website www.sow-event.nl goed in de gaten!

Nomineren

Iedereen kan vanaf nu een werkgever uit onze arbeidsmarktregio nomineren. Dus ben jij of ken jij een sociaal ondernemer die deze award moet winnen? Nomineer deze dan snel, nomineren kan tot en met dinsdag 1 oktober! Er zijn awards te winnen in twee categorieën: De meest sociale starter en De meest sociale werkgever. Hier kun je je nominatie doorgeven!

Dit jaar reiken we voor het eerst de Publieksprijs uit. Stemmen op jouw favoriete sociaal ondernemer uit de arbeidsmarktregio Veluwe Stedendriehoek kan vanaf september.

Aanmelden

Jij kunt aanwezig zijn bij het SOW-event! Aanmelden kan hier. Je bent meer dan welkom! Het Expertisecentrum Social Return laat je hier graag zien waarom je deze avond eigenlijk niet wilt missen!

Winnaars van 2023

In 2023 gingen de awards naar De Eijk Groep voor de meest sociale werkgever, VELUWE65PLUS voor de meest inspirerende sociale werkgever en Mado’s Amigos voor de meest sociale starter. We zijn heel benieuwd welke sociale werkgevers dit jaar in de prijzen vallen!

Meer informatie over het event? Kijk op www.sow-event.nl.